Woningbouw

Woning Lindewijk

Woning Lindewijk

In 2014 is begonnen met de bouw van een woning in Wolvega, plan Lindewijk. Ontwerp Y. Haitsma.
Woning Annen

Woning Annen

Aan de Eexterweg in Annen is een oude woning gesloopt en in 2009 een nieuwe woning met een rieten dak gebouw. Ontwerp Y. Haitsma.  
Project woningen

Project woningen

In samenwerking met bouwbedrijf Hummel uit Waskemeer zijn in 2012 een aantal projectwoningen ontwikkeld. Ontwerp Y. Haitsma.
2-1 Kapwoning

2-1 Kapwoning

De wensen van de beide opdrachtgevers uit Ekehaar liepen nogal uiteen. Aan de ene kant een gezin met 5 kinderen en aan de andere kant een starterswoning voor jonge mensen. Het eindresultaat is ogenschijnlijk geen verschil in grootte. De woningen zijn...
Woning 1 Bant

Woning 1 Bant

Ter vervanging van een 60 jaar oude 'Polderwoning' aan de Schoterweg is een nieuwe woning 'In stijl' gebouwd. Ontwerp: Y. Haitsma. De woning is in 2008 opgeleverd en is twee keer zo groot als de oude woning.
Woning 2 Bant

Woning 2 Bant

In 2006 is de oude boerderijwoning aan de Wellerzandweg gesloopt en is een nieuwe woning gebouwd. Bestek- en werktekeningen door Y. Haitsma. Aan de detaillering van de woning is veel aandacht besteed.    
Woning in Odoorn

Woning in Odoorn

De woning is gebouwd in 2003 in de nieuwbouwwijk van Odoorn (Dr). Ontwerp Y. Haitsma.
Woning Creil NOP

Woning Creil NOP

De woning is ter vervanging van een 60 jaar oude woning in 2000 gebouwd. Ontwerp S. van Groningen. De bestektekeningen en de bouwaanvraag zijn verzorgd door Ing. Y. Haitsma. Er is extra aandacht besteed aan de detaillering. Er is een 'Bretoense...