Agrarisch

Aardappelbewaring Rolde

Aardappelbewaring Rolde

In 2013 is een ontwerp gemaakt voor een aardappelpootgoed bewaring met 1000 kisten in Rolde.  Een gebalanceerd ventilatiesysteem is van uitermate belang om het product voor langere tijd te kunnen bewaren. De firma Agrovent uit Emmeloord heeft daar i...
Aardappelbewaring Luttelgeest

Aardappelbewaring Luttelgeest

In 2010 is voor de Fa. Vaandrager in Luttelgeest een uitbreidingsplan uitgewerkt voor een aardappelkistenbewaring (1200 stuks) met een sorteerruimte. Het totale bijgebouwde gedeelte bedroeg c.a. 1600 m2. Het bebouwingsvlak op de kavel moest daarvoor...
Bloemenkwekerij Ens

Bloemenkwekerij Ens

Voor de firma Wouters is in 2006 i.s.m. bouwbedrijf C. Van Egmond een kantine + kantoorruimte boven de laad en losruimte gebouwd. Ontwerp Y. Haitsma.
Woning + Ligboxenstal Eesergroen

Woning + Ligboxenstal Eesergroen

In samenwerking met Agriplaza uit Tynaarlo is i.v.m. een bedrijfsverplaatsing in 2011 een ontwerp gemaakt van een dubbele woning met een ligboxenstal en werktuigenberging.    
Ligboxenstal Blijham

Ligboxenstal Blijham

In verband met een bedrijfsverplaatsing is in 2010 een ligboxenstal met melkstal in Blijham gebouwd. De agrarische invulling is verzorgd door Agriplaza in Tynaarlo. De bouwkundige invulling is door ons bureau verzorgd.